Strømstøtte

Barnehagereformen fra 2003 hvor makspris ble innført. Arbeiderpartiet Senterpartiet og SV er enige om en kompensasjonsordning til norske bønder.


Pin On Hello Nice World

Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger.

. Strømstøtte januar Slik blir din strømstøtte Januar er omme - sjekk hva du får i strømstøtte med DinSides strømstøttekalkulator for januar. Ikke en krone i strømstøtte til Møre og Romsdal. NHO krever strømstøtte til bedrifter.

Før helgen går det dermed ut en invitasjon fra Frps Frank Sve til samtlige andre partier på Stortinget om å møtes mandag klokken 09 for å se om det er grunnlag for et strømstøtte-forlik. Næringsminister Jan Christian Vestre A under en pressekonferanse forbindelse med lønnsstøtte til. Andrea Ånestad Andrea Ånestad Camilla Helen.

Folk i Møre og Romsdal vil ikke få en krone i strømstøtte fra regjeringen når de får strømregningen i starten av. Januar 2022 - 1258. Flere får strømstøtte Nå inkluderes også borettslag og sameier.

Viseadministrerende direktør Anniken Hauglie i NHO mener regjeringen må kompensere. Artikkellengde er 148 ord. Vi har ikke hørt noe om hva regjeringen vil.

Ole- og energidepartementet har kommet med ny forskrift. Krever strømstøtte til små bedrifter næringsministeren nøler Når staten tjener penger på høye strømpriser mens bedriftene sliter kan det svekke tilliten til staten advarer Frp. Dette bildet er fra en markering mot høye strømpriser i Oslo tidligere denne måneden.

Med DinSides strømstøttekalkulator kan du regne ut hva du vil få i strømstøtte for forbruket i januar. Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet. Såkalt fellesmålt strømforbruk i ulike typer boligselskaper skal også omfattes av strømstøtteordningen til regjeringen framover.

Del via e-post. Enighet om strømstøtte til landbruket. Dette får du i strømstøtte for januar.

Regjeringen er nå enige med SV om en ny strømpakke til landbruket. Strømstøtten på Østlandet blir nesten like høy i januar som i desember tross noe lavere strømpriser. NHO krever strømstøtte til bedrifter Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger.

Regjeringen og SV har kommet til enighet i forhandlingene om strømstøtte til landbruket og bevilger 500 millioner kroner ekstra. Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet. Pål Joakim Pollen Vis mer.

Olje- og energidepartementet har fredag fastsatt en forskrift slik at borettslag og. Januar 2022 - 1246 Sist oppdatert fredag 21. Enighet om strømstøtte til landbruket.

Det viser ferske utregninger. Torgeir Knag Fylkesnes SV Jenny Klinge Sp og Per Vidar Kjølmoen Ap. Det er NVE-myndigheten RME som.

Terje PedersenNTB Vis mer. Kjetil Malkenes Hovland. Nå skal også borettslag og sameier få strømstøtte.

I Stortingets spørretime onsdag etterlyste Tina Bru H en strømstøtte til næringslivet utover støtten til landbruket og veksthusbransjen. Det er ikke tradisjon med brede forlik som spenner fra Frp til SV men det finnes unntak.


Pin Pa Hus M M


Pin Pa Hus M M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel